ijsmachines

 

Hoshizaki

Hoshizaki wordt beschouwd als 's werelds meest toonaangevende fabrikant van ijsmachines. Hoshizaki levert betrouwbare machines van topniveau waar je, jaar in jaar uit, op kunt vertrouwen.

Het uitgebreide assortiment ijsmachines produceren allerlei soorten ijs voor verschillende gebruikers en industriën. Het assortiment bestaat uit modellen die ijsblokjes, crescent ijs (halvemaanvormig), cubelet ijs, schilferijs, nuggetijs, bolvormig ijs, ster- en hartvormig ijs produceren. Verschillende soorten ijs voor verschillende toepassingen, voor ieder wat wils!

 

Kwaliteit

Alle machines zijn voorzien van het unieke kwaliteitskeurmerk waar Hoshizaki om bekend staat. 
Precisiemontage van de onderdelen vindt voor elke machine afzonderlijk plaats. De bunkers zijn geïnjecteerd met polyurethaanschuim en voorzien van geïsoleerde, op maat gemaakte deuren met sluitrubbers. Hierdoor ontstaat een beschermde omgeving die smelten, en daarmee het aantal productiecycli, tot een minimum beperkt.

 

Allerlei vormen

Ijs kan in verschillende vormen geproduceerd worden naargelang uw wensen of toepassing. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Van hartjes, het standaard vierkant blokje dat in verschillende gewichten beschikbaar is.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies, wij komen graag bij u langs!  Download hier de catalogus voor een overzicht van het ganse Hoshizaki gamma!