Airco - Warmtepomp

 

Tal van mogelijkheden

Airco - Wamtepomp systemen bieden u een energie zuinig comfort, ze zijn uitermate geschikt voor het koelen en verwarmen van uw woning of bedrijfsgebouw. Zowel moderne uitvoeringen, die je kan bedienen met de smartphone of een klassieke uitvoering met afstandsbediening behoren tot de mogelijkheden. Monosplit ,voor 1 ruimte. Of multisplit, voor meerdere ruimtes, laat u toe de temperatuur individueel te regelen en verschillende modellen en vermogens te combineren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt een airco

Een lucht - lucht warmtepomp is een gesloten kring van koudemiddel, die verdampt in de verdamper (binnenunit) en weer condenseert tot vloeistof in de condensor (buitenunit). De warmte wordt hierdoor van binnen onttrokken via de verdamper en naar de condensor vervoerd, het hart van de installatie is de compressor die in de buitenunit  verwerkt zit.

Door het proces om te keren gaat u binnen verwarmen en buiten koelen.

 

Installatie

De installatie bestaad steeds uit een buitenunit en een binnenunit die met elkaar verbonden zijn doormiddel van 2 koperen leidingen vergezeld van een stuurkabel. Door een kwalitatieve installatie en afwerking kan een optimaal rendement en een lange levensduur van het toestel bekomen worden. Afhankelijk van het merk en type dat u kiest kunnen we gebruik maken van toestellen gevuld met R-32 koudemiddel, dit kan u uw milieu-impact reduceren met 68% in vergelijking met R-410A-systemen en rechtstreeks uw energieverbruik reduceren.

 

De installatie verloopt flexibel en eenvoudig, zelfs waneer er weinig ruimte is in de kamer.

 

 

 

Graag een vrijblijvende offerte of advies? Wij maken tijd om bij u langs te komen! Neem gerust contact op met

Cold-Tech Refrigeration!

 

Alle voordelen:

- Wandmodel past in elk interieur

- Fluisterstille werking

- Online wifi controller (optie)

- Ontvochtigingsfunctie

- Lage co² uitstoot

- Flexibele installatie

- Energie zuinig

- ...